Je eigen foto op karton ware grootte!

Ooit eraan gedacht om je eigen foto op karton ware grootte te laten maken en uitgesneden te laten bedrukken op groot formaat? Dat kan!

Wij zorgen ervoor dat je eigen foto op karton ware grootte verzorgd wordt! Zoeken daarvoor de juiste dealer (afgestemd op jouw lokatie) en beste kwaliteit in combinatie met jouw specifieke aanvraag.

 

Waar moet ik rekening mee houden als ik een foto op karton ware grootte laat afdrukken?
Als je een foto instuurt houd er dan rekening mee dat de afbeelding ook op ware grootte wordt uitvergroot. Een afbeelding van minstens 5 megapixel wordt daarom aangeraden.

Het afdrukken wordt met grote zorgvuldigheid gedaan maar ook het uitsnijden van de levensgrote foto is een handeling dat met veel aandacht wordt gedaan.

 

bestel nu je foto op karton ware grootteDealers in je eigen omgeving.
Lifesizers@ heeft in Nederland en België verschillende dealers die jouw levensgrote foto op maat kunnen realiseren. Maar mocht je ergens anders in het buitenland zitten.. geen probleem! Wij beschikken over dealers in heel Europa leveren en zelfs daar buiten! Zoek op de kaart voor de contactgegevens en openingstijden zodat je makkelijk een keuze kunt maken.

Bestel nu je eigen foto op karton ware grootte bij je vertrouwde drukkerij om de hoek!