Levensgrote kartonnen stand ups

Een levensgrote display die je als representatief kunstwerk voor je winkel kunt plaatsen? Ooit gedacht om een leuke, nieuw stand up te laten maken?

Lifesizers® biedt het meest uitgebreide kanaal voor het produceren van levensgrote kartonnen stand-ups. Onze dealers in Nederland en Belgie staan klaar voor jouw specifieke aanvraag en maken graag jouw prachtige levensgrote kartonnen stand ups.

Levensgrote kartonnen stand ups worden geleverd met een zelfklevende steun op maat. Stand ups met steun zijn ook voor langere termijn te gebruiken.

Waar moet mijn bestand aan voldoen?
Wij raden aan om een scherpe aan te leveren van minstens 5 megapixels. Levensgrote stand ups worden zodoende mooi en scherp uitvergroot.

Breed aanbod aan dealers.
Om een duidelijk beeld te krijgen wat onze dealers kunnen aanbieden raden we aan om onze dealer pagina te bezoeken. Voer daar je locatie in en kijk welke dealers het beste aanbod kunnen geven naar uw specifieke aanvraag voor levensgrote stand ups.

kartonnen stand ups laten makenBestel nu je levensgrote kartonnen stand ups via jouw gewenste dealer, dus ook bij jou in de buurt! 

Alle kartonnen stand-ups worden per stuk op maat gemaakt. Dus een kartonnen stand-up in de vorm van een levensgrote trouwfoto is eenvoudig bij jou in de buurt besteld.