Bestel eenvoudig je levensgrote foto cut-out!

Wij printen jouw foto op verstevigd kartonplaat en leveren deze als levensgrote foto cut-out geheel uitgesneden! Het enige dat wij nodig hebben is jouw foto. En wist je dat een levensgrote foto cut-out gewoon bij een dealer in de buurt te bestellen is? Bekijk onze standaard levensgrote foto formaten of informeer naar de mogelijkheden om Lifesizers® als reclamepaneel in te zetten.

Elke levensgrote foto cut-out wordt geleverd met zelfklevende steun. De cut-out foto is daarmee altijd zelfstaand en zelfs geschikt om een langere tijd te gebruiken, zoals bijvoorbeeld in een winkel.

Waar moet mijn foto aan voldoen?
Voor een levensgrote foto cut-out voldoet een foto van 5 megapixel (of hoger). Dat komt uit op ongeveer 3500 pixels hoogte. Ook een foto vanaf een mobiele telefoon is tegenwoordig prima te gebruiken, mits goed belicht. Wil je zeker weten of je foto geschikt is? Raadpleeg dan onze adviespagina of neem voor advies contact op met een dealer in de buurt.

zoek een dealer voor je levensgrote foto cut-outZoek een foto cut-out dealer in de buurt
Lifesizers® heeft winkels in België en Nederland. Zoek op de kaart voor adresgegevens en openingstijden om je levensgrote foto cut-out te bemachtigen. Heb je een vraag voor één van onze winkels? Mail dan naar sales@lifesizers.com