lifesizers roelofarendsveenBestel je levensgrote foto print in Roelofarendsveen!

Jouw foto levensgroot geprint op karton? Stuur ons je foto en wij doen de rest! Je ontvangt je foto als levensgrote foto cut-out geheel uitgesneden! 

Wist je dat je een levensgrote foto print gewoon bij je dealer in Roelofarendsveen kunt bestellen? Bekijk alle mogelijkheden rondom de levensgrote foto print en informeer snel bij PIM Print naar de mogelijkheden om Lifesizers® als reclamepaneel in te zetten.

Lifesizers® levensgrote foto print kun je gewoon ophalen bij PIM Print in Roelofarendsveen, of laat je bezorgen op het adres van jouw voorkeur. Binnen slechts een paar dagen is de levensgrote cut-out al klaar!

Elke levensgrote foto print wordt geleverd met zelfklevende steun. De grote foto print is daarmee altijd zelfstaand en zelfs geschikt om een langere tijd te gebruiken, zoals bijvoorbeeld in een winkel maar natuurlijk ook voor een eenmalig feestje.

Waar moet mijn foto aan voldoen?
Voor een levensgrote foto print voldoet een foto van 5 megapixel (of hoger). Dat komt uit op ongeveer 3500 pixels hoogte. Ook een foto vanaf een mobiele telefoon is tegenwoordig prima te gebruiken, mits goed belicht. Wil je zeker weten of je foto geschikt is? Raadpleeg dan onze adviespagina of neem voor advies contact op met PIM Print.
 

Roelofarendsveen
PIM Print, Langeweg 8, 2371 EG Roelofarendsveen
tel. +31 71 3316967 | 
www.pimprint.nl | info@pimprint.nl

Bezoek onze Dealer PIM Print Roelofarendsveen voor de levensgrote foto cut-out

 

 levensgrote cut-out kartonnen cut-out van een foto levensgroot op karton en cut-out gesneden contouren