lifesizers fotobord enschedeLifesizers® fotobord bestellen in Enschede?

Jouw foto levensgroot geprint als fotobord? Stuur ons je foto en wij doen de rest! Bestel in Enschede je fotobord als levensgrote foto cut-out geheel uitgesneden! 

Wist je dat je een levensgroot fotobord gewoon bij je dealer in Enschede kunt bestellen? Bekijk alle mogelijkheden rondom de levensgrote foto print en informeer snel bij Drukkerij Jan Meinema naar de mogelijkheden om Lifesizers® als fotobord in te zetten, of gewoon voor privégebruik voor een feestje!

Lifesizers® levensgrote fotobord print kun je gewoon ophalen bij Drukkerij Meinema, of laat je bezorgen op het adres van jouw voorkeur. Binnen slechts een paar dagen is het fotobord al klaar!

Elk levensgroot fotobord wordt geleverd met zelfklevende steun. Het grote fotobord is daarmee altijd zelfstaand en zelfs geschikt om een langere tijd te gebruiken, zoals bijvoorbeeld in een winkel maar natuurlijk ook voor een eenmalig feestje.

Waar moet mijn foto aan voldoen?
Voor een levensgrote foto print voldoet een foto van 5 megapixel (of hoger). Dat komt uit op ongeveer 3500 pixels hoogte. Ook een foto vanaf een mobiele telefoon is tegenwoordig prima te gebruiken, mits goed belicht. Wil je zeker weten of je foto geschikt is? Raadpleeg dan onze adviespagina of neem voor advies contact op met Drukkerij Jan Meinema


Enschede
Drukkerij Jan Meinema, Broekheurnerweg 77-83, 7513 EP Enschede
tel. +31 53 4312166 | 
www.drukkerijmeinema.nl | info@drukkerijmeinema.nl

Bezoek onze Dealer Drukkerij Meinema in Enschede voor de levensgrote foto print op karton

 

 levensgrote cut-out kartonnen cut-out van een foto levensgroot op karton en cut-out gesneden contouren