levensgrote foto cut-out HengeloNu ook levensgrote kartonnen cut-out foto's bestellen in Hengelo!

Jouw foto als levensgrote cut-out geprint? Stuur je foto in en wij doen de rest! Zelfs het uitsnijden gaat helemaal automatisch. Bestel je levensgrote foto als kartonnen cut-out geheel uitgesneden!

Wist je dat je een levensgrote cut-out gewoon bij je dealer in Hengelo kunt bestellen? Bekijk alle mogelijkheden rondom de levensgrote foto print en informeer snel bij Drukkerij Höfte in Hengelo naar de mogelijkheden om Lifesizers® als foto-cut-out in te zetten, of gewoon voor privégebruik voor een feestje!

Lifesizers® levensgrote cut-outs kun je gewoon ophalen bij Drukkerij Höfte, of laat je bezorgen op het adres van jouw voorkeur. Binnen slechts een paar dagen is de foto cut-out al klaar!

Elke levensgrote cut-out wordt geleverd met zelfklevende steun. Het grote fotobord is daarmee altijd zelfstaand en zelfs geschikt om een langere tijd te gebruiken, zoals bijvoorbeeld voor commerciele doeleinden in winkels maar natuurlijk ook voor een eenmalig feestje in oplage 1.

Waar moet mijn foto aan voldoen?
Voor een levensgrote foto print voldoet een foto van 5 megapixel (of hoger). Dat komt uit op ongeveer 3500 pixels hoogte. Ook een foto vanaf een mobiele telefoon is tegenwoordig prima te gebruiken, mits goed belicht. Wil je zeker weten of je foto geschikt is? Raadpleeg dan onze adviespagina of neem voor advies contact op met Drukkerij Höfte.


Hengelo
Höfte, Drienerstraat 77, 7551 HL Hengelo, Nederland
tel. +31 74 2912307 | 
www.drukkerijhofte.nl | info@drukkerijhofte.nl

ga naar Drukkerij Höfte in Hengelo voor je levensgrote foto cut-out

 

 levensgrote cut-out kartonnen cut-out van een foto bestel je in Hengelo levensgrote foto cut-out voorbeeld